Laatste nieuws


Lekker en voordelig uit eten bij Eetcafe Spinoza "in hartje Leeuwarden". Of u nu inwoner van 058 bent, met de boot aan gelegen heeft of om een andere reden in de Friese hoofdstad bent. U bent altijd welkom. Bij mooi weer op ons terras voor of in de omzoomde binnentuin. Bij minder weer is het heerlijk en gezellig vertoeven binnen. Aan u de keus. 

Onze #MaDiWoDo van deze week:

vlees:
gemarineerde en daarna geroosterde varkensfilet met mosterdcreme
vega:

Hartige taart van laagjes brie, wortel, courgette en pastinaak

vis:

gebakken tilapiafilet met garnituur van paprika, ui en tomaat 

We serveren de #MaDiWoDo van maandag t/m donderdag vanaf 1700 voor € 9,95 per persoon. Kom je tussen 1600 en 1700 uur dan 20% korting. De complete maaltijd kost dan € 7,95. Dit alles naast de "gewone" gerechten op de kaart.

Ook deze week weer....

21 juli 2014 12:12

Lekker en voordelig uit eten bij Eetcafe Spinoza "in hartje Leeuwarden". Of u nu inwoner van 058 bent, met de boot aan gelegen heeft of om een andere reden in de Friese hoofdstad bent. U bent altijd welkom. Bij mooi weer op ons terras voor of in de ...

Ook deze week (vanaf 14 juli 2014)  weer keus uit drie overheerlijke "dag-happen" met als motto OP = OP, kom op tijd dus.....

De Pastisio hebben wij afgelopen vrijdag live gekookt op de markt in Leeuwarden. U kunt hier gratis proeven, kijken en natuurlijk het recept meenemen. 

vlees:

Pastitsio: Griekse ovenschotel van penne, eieren, gehakt, tomatensaus, creme fraiche en kaas
vis:

Medaillons van leng verpakt in katenspek, met peterselieroom

vegatarisch:
Quesadilla gevuld met geitenkaas, op rucolasalade

We serveren de #MaDiWoDo van maandag t/m donderdag vanaf 1700 voor € 9,95 per persoon. Kom je tussen 1600 en 1700 uur dan 20% korting. De complete maaltijd kost dan € 7,95

eetcafe spinoza, het beste eetcafe van Leeuwarden. het gezelligste eetcafe van het Noorden en altijd leuk voor ene borrel, bedrijfsfeest, personeelsfeest, theater-diner, bedrijfsuitje en veel en veel meer.

Afgelopen vrijdag op de markt, nu voordelig op het terras, in de tuin of binnen

12 juli 2014 20:14

Ook deze week (vanaf 14 juli 2014)  weer keus uit drie overheerlijke "dag-happen" met als motto OP = OP, kom op tijd dus..... De Pastisio hebben wij afgelopen vrijdag live gekookt op de markt in Leeuwarden. U kunt hier gratis proeven, kijken en natuurlijk het recept meenemen.  vlees: ...

Vroeg boek korting; wees er als de kippen bij…

Na 25 jaar mogen wij wel zeggen dat ons eetcafé inmiddels een begrip is in Leeuwarden. Ook al bent  u al eens onze gast geweest, toch willen wij graag Spinoza weer even onder uw aandacht brengen. Ons uitgangspunt is en blijft dat wij u als gast altijd weer willen ontvangen “als je beste vriend” en goede vrienden zie je graag terug!

Boek in december uw nieuwjaarsontbijt, nieuwjaarsreceptie, bedrijfsuitje of gewoon een keertje gezellig uit met elkaar in januari, februari of maart 2014. Op de dranken-uitkoop-prijs ontvangt u dan maar liefst 15% korting!

Wij willen u en uw gasten onderdompelen in onze gastvrijheid en een heerlijk onverwacht avondje uit bezorgen. Zo kunt u genieten van “Groots met een zachte G”.

Een hit: is onze “Maffia Avond”;  een flashback naar de “roaring twenties” waarbij u kennismaakt met de roemruchte familie, welke naam we vanwege uw veiligheid niet kunnen noemen.

Verder zijn “De Amsterdamse Avond” & “het Moordspel”, nog steeds favoriet bij onze gasten! Maar ook velen gingen u voor in de “Moulin Rouge”, deze nachtclub is de hit van 2013! Dan hebben we ook nog onze zeer speciale “ladies’ night” en “Ik Houd van Holland / Fryslan”. Maar Eetcafe Spinoza heeft meer te bieden:  

A LA CARTE

Wij hebben een uitgebreide menukaart, die 4x per jaar wisselt, maar waarop een aantal klassiekers altijd weer terug te vinden zijn.

3 x 3 MENU

In plaats van a la carte kunt u ook kiezen voor ons voordelige 3-gangen keuze menu (€ 19,95). U heeft, voor zowel voor- hoofd- als nagerecht steeds de keus uit 3 gerechten. Dit menu is erg geschikt voor groepen.

BUFFETTEN

Heeft u iets te vieren met een groep of komt u een theater-diner bij ons verorberen dat trakteren wij u en uw gasten op een heerlijk diner-buffet.

LUNCH

Gezellig lunchen bij eetcafé Spinoza? Dit is, op reservering, mogelijk voor groepen vanaf 8 pers.

BOURGONDISCH TAFELEN

In de gewelven van de kelders van eetcafé Spinoza kan men ongegeneerd kluiven, knagen en peuteren. Wij zetten voor dit ruige diner alles klaar en u doet de rest.

BBQ IN DE UNIEKE HISTORISCHE OMZOOMDE BINNENTUIN

Zowel zomers als ’s winters kunt u in Spinoza genieten van een heerlijke barbecue. Onze prachtige stadstuin leent zich hier perfect voor. Sneeuw of zon…. onze binnentuin is altijd klaar voor een BBQ!

DE BORREL

Bij Eetcafe Spinoza kunt u ook terecht voor borreltje. Ons monumentale pand herbergt een aantal grote en kleine ruimtes, zeer geschikt dus voor zowel grote als kleinere groepen. Gezellig borrelen met je collega’s na weer een week hard werken..  of wordt het weer eens tijd om bij te kletsen met je vrienden of familie? Reserveer een high wine en/of beer

CATERING

Onze chef kok kookt voor zijn gasten in het eetcafé maar u kunt er ook thuis of op locatie van genieten. Een heerlijke maaltijd, een buffet/barbecue in alle soorten en maten, of borrelhapjes voor op de boot, in het bedrijf of thuis. Herkenbaar en divers, iedereen lekker laten genieten!

VERGADEREN

In ons unieke keldercafé kunt u in “de koeienstal” of “op de hei” ongestoord vergaderen met een kleine groep (maximaal 12 pers.), onze bovenzaal biedt plaats aan een groep tot 50 personen. Uiteraard berekenen wij geen huur.

Wist u dat wij alleen werken met dagverse, streek- en seizoensproducten & deze inkopen bij de lokale leveranciers c.q. rechtstreeks bij de boer. 

Wilt u meer informatie en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, neemt u dan contact op met Corné van de Erve, telefoon 058-2129393 of via de mail: corne@eetcafespinoza.nl.  Mocht u dit in alle drukte vergeten, geen zorg, dan nemen wij contact met u op, want er is altijd wel een reden voor een feestje! Samen uit, samen Spinoza!

Voordelig uit eten, ook op in de binnentuin, terras of binnen

7 juli 2014 18:12

Lekker en voordelig uit eten. Onze #MaDiWoDo van de komende week: vegatarisch: gebakken deegkussentjes gevuld met mozzarella, uiringen en zwarte bonen vis: ovenschotel van gemarineerde tilapiafilet met rijst en tomatensaus met sinaasappel en kidneybonen vlees: Stoofpotje van kip met tomaat, paprika, wortel en ui We serveren de #MaDiWoDo van ...

UNIEK in Leeuwarden: Een oude methode in een nieuw jasje
Een oude methode van koffie zetten in een nieuw jasje: Slow Koffie!. Slow Koffie is een genieten! De Hario Syphon is een koffiezetter waarbij het water onderin wordt opgewarmd met een brandertje. Doordat er druk wordt opgebouwd, wordt het hete water naar boven geduwd door het koffiefilter en de koffie en blijft boven achter. Als de vlam uitgezet wordt, ontstaat er door afkoeling een onderdruk en wordt de koffie weer omlaag getrokken en beland weer in het onderste gedeelte. De koffie smaakt heerlijk; het water heeft lang de gelegenheid het nodige koffieextract op te nemen. 
Koffie zetten wordt zo best een spektakel. Dit alles speciaal voor u aan tafel bereid. Geniet ervan!
Heb je even voor mij? Slow Koffie heerlijk nagenieten, nergens anders in Leeuwarden!  
Eetcafe Spinoza, ook voor de lekkerste en beste koffie!

UNIEK in Leeuwarden: Een oude methode in een nieuw jasje

7 juli 2014 14:47

Een oude methode van koffie zetten in een nieuw jasje: Slow Koffie!. Slow Koffie is een genieten! De Hario Syphon is een koffiezetter waarbij het water onderin wordt opgewarmd met een brandertje. Doordat er druk wordt opgebouwd, wordt het hete water naar boven geduwd door het koffiefilter en de koffie ...

Agenda


Elke dag theater-diner naar keuze

1 januari 2013 - 31 december 2014

Ljouwert Culinair 2014

12 september 2014 17:00 - 14 september 2014 20:00

Aanschuif Theater-Diner Maffia Avond

19 september 2014 19:00 - 22:30

De Grote Improvisatie show 2.0

25 september 2014 20:00 - 22:45

Aanschuif Theater-Dine The Love Boat Cruise

10 oktober 2014 19:00 - 22:30

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, kortingen en nieuwe voorstellingen.