Laatste nieuws


#MaDiWoDo #Daghappen (17 okt - 20 okt)

25 juli 2016 12:50

Lekker en voordelig uit eten bij Eetcafe Spinoza "in hartje Leeuwarden". Of u nu inwoner van 058 bent, met de boot aan gelegen heeft of om een andere reden in de Friese hoofdstad bent. U bent altijd welkom. Bij mooi weer op ons terras voor of in de ...

Facebook 5000 Likes!!

5 juli 2016 20:23

5000 likes op Facebook!

MaDiWoDo #Daghappen (27 jun - 30 jun)

31 mei 2016 12:10

Lekker en voordelig uit eten bij Eetcafe Spinoza "in hartje Leeuwarden". Of u nu inwoner van 058 bent, met de boot aan gelegen heeft of om een andere reden in de Friese hoofdstad bent. U bent altijd welkom. Bij mooi weer op ons terras voor of in de ...

Psssst... vaders en kinderen... zondag 8 mei is het weer zover:  moederdag! Dat wordt weer hard werken voor jullie: ontbijtje, koffie, afwas, opruimen, voeten masseren.. noem maar op. En natuurlijk.. een cadeau..!! Wat nu weer bedenken.. bloemen.. geurtje.. doucheschuim... ehh...

Wees slim en trakteer moeder op een heerlijk avondje uit, lekker genieten van een overheerlijk 3-gangen keuze-moeder-verwen-menu, speciaal samengesteld voor deze bijzondere dag. Gezellig samen met het gezin, dat vinden moeders altijd fijn! En dat dat gezin dan lekker kan meegenieten.. tsja, dat vertel je er gewoon niet bij! 

Het enige wat jullie even (stiekem) moeten doen is bellen met ons (058-2129393) of een mailtje sturen (info@eetcafespinoza.nl), dan reserveren wij een tafeltje voor jullie. 

En willen jullie nog een leuke attentie (een rode roos bijv.) op tafel? Geef het door, wij regelen het!! 

MOEDER TIPS:

HIGH TEA, bij mooi weer in de binnentuin 

Laat moeders een hele middag genieten van de lekkerste zoete en hartige hapjes. Met daarbij grote potten thee. Leuk om met familie te doen. Voor een high tea hoef je echt niet een speciale reden te hebben, maar je mag je moeder dit niet onthouden!!

Onze koks maken zelf de High Tea.  Op MOEDERDAG  serveren wij onze High Tea vanaf 1430 uur. Bij mooi weer kunt u ook terecht in onze sfeervolle historische binnentuin of op het terras voor.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een High Wine of High Beer

Gezellig borrelen met je moeder  na weer een jaar van hard werken, of wordt het weer eens tijd om bij te kletsen ? Reserveer een high wine en/of beer en laat u bij ons in de watten leggen! Op het terras, in onze sfeervolle binnentuin, bij u op locatie, in onze theaterdinerzaal of in onze restaurantzaal. Naast de drankjes (verschillende wijnen en of speciaal bieren) zorgen wij voor een tapasbuffet met allerlei heerlijkheden. 

Geen mogelijkheid om te komen op 8 mei, we hebben ook diner / cadeaubonnen. Te bestellen via de mail, telefonisch of gewoon af te halen in Spinoza.

MOEDERDAG, Zondag 8 mei 2016

28 april 2016 17:34

Psssst... vaders en kinderen... zondag 8 mei is het weer zover:  moederdag! Dat wordt weer hard werken voor jullie: ontbijtje, koffie, afwas, opruimen, voeten masseren.. noem maar op. En natuurlijk.. een cadeau..!! Wat nu weer bedenken.. bloemen.. geurtje.. doucheschuim... ehh... Wees slim en trakteer moeder op een heerlijk ...

Agenda


Nieuwsbrief


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, kortingen en nieuwe voorstellingen.