Laatste nieuws


VALENTIJNS MENU
(voor de liefde van je leven doen wij net altijd wat extra’s) 

Speciaal voor jouw (geheime) liefde heeft onze kok een menu samengesteld vol passie en met liefde gekookt. Natuurlijk hebben wij een liefdevol aperitief, de lekkerste wijnen, likeurtjes bij deze gerechten gezocht. 

Liefde gaat niet alleen door de maag, als aperitief heeft u keuze uit

Een menu waar uw hart sneller van gaat kloppen, daar hoort een glas prosecco bij, 
te bestellen voor 4,75 per glas. Maar natuurlijk mag u ook iets anders bestellen.

Verboden liefde, voorgerecht; keuze uit

Chaudfroid van gerookte zalm of
Rouleau van kip gevuld met een farce van abrikoos, pistache, dragon en paprika of
Voorjaarssalade met Friese geitenkaas en Angelica-vinaigrette

Vlinders in je buik, tussen gerecht; keuze uit
Romige wortelsoep met kokosmelk, pinda s en een pittige bite van Sriracha of
Tomatensoep met of zonder ballen

Rode Rozen & Passie, hoofdgerecht; keuze uit
Geroosterde diamanthaas met kruidenkorst, op bedje bataatpuree & rozemarijnjus of
Op de huid gebakken poonfilet met fluweelzachte saus van geurende rozen of
Flautas gevuld met kipstuckjes, rode ui, paprika, tomaat en Wilmersburger-'kaas'

Nachtzoen, nagerecht; keuze uit
3-kleuren bavarois met mangocoulis en slagroom of
Huisgemaakte apfelstrudel met kaneelijs en slagroom of
Grand Dessert voor 2 personen

Reserveren niet noodzakelijk, mag zeer zeker wel. Dan staat de tafel maar klaar. Het diner is  26,50 per persoon. Dranken arrangement ( fles wijn, karaf water, likeurtje 24,95).  Wil je rozen op tafel, een aanzoek doen of iets anders regelen voor je geliefde. Vertel het ons en wij helpen eraan mee! 


GASTVRIJHEID HEEFT EEN NAAM: 
SPINOZA in LEEUWARDEN
De hele week geopend voor: eatertainment,
verse, gezonde, (h)eerlijke & betaalbare gerechten.
Voor informatie www.eetcafespinoza.nl of 058–212.93.93

Valentijnsdiner bekend, reserveer nu voor jouw liefde

23 januari 2016 14:56

VALENTIJNSMENU (voor de liefde van je leven doen wij net altijd wat extra’s)  Speciaal voor jouw (geheime) liefde heeft onze kok een menu samengesteld vol passie en met liefde gekookt. Natuurlijk hebben wij een liefdevol aperitief, de lekkerste wijnen, likeurtjes bij deze gerechten gezocht.  Een menu waar uw ...

MaDiWoDo #Daghappen (8 feb - 11 feb)

10 januari 2016 23:57

Lekker en voordelig uit eten bij Eetcafe Spinoza "in hartje Leeuwarden". Of u nu inwoner van 058 bent, met de boot aan gelegen heeft of om een andere reden in de Friese hoofdstad bent. U bent altijd welkom. Bij mooi weer op ons terras voor of in de ...

Afgelopen week kreeg ik een app-je van een “oud-medewerker”. Laten we hem Abe noemen. Abe heeft ongeveer een anderhalf jaar bij Spinoza  gewerkt.  Hij was verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende ruimtes, het opdekken van de tafels en allerhande voorbereidende werkzaamheden.  Na veel wikken en wegen kwam hij er achter dat zijn hart ergens “anders lag”. We hebben toen afscheid genomen. Dat afscheid nemen doet altijd een beetje pijn. Het is toch telkens weer alsof er een stukje van Spinoza “dood gaat”. Abe vroeg of ik (Corné van Spinoza)  even tijd voor hem had. Natuurlijk kerel, hoe laat wil je komen? Abe app-te terug:  ïk ben er over een kwartiertje”. Met een big smile op zijn gezicht kwam hij vertellen dat hij eind april 2016 vader gaat worden. Na zo’n leuke en fijne tijd bij Spinoza wilde hij dat persoonlijk komen vertellen. Op zulke momenten is het echt waanzinnig leuk om werkgever te zijn. Dank je wel Abe voor het compliment!!

Corné's blog - De oud medewerker Abe

8 januari 2016 17:59

Afgelopen week kreeg ik een app-je van een “oud-medewerker”. Laten we hem Abe noemen. Abe heeft ongeveer een anderhalf jaar bij Spinoza  gewerkt. Hij was verantwoordelijk voor het schoonmaken van de verschillende ruimtes, het opdekken van de tafels en allerhande voorbereidende werkzaamheden. Na veel wikken en wegen kwam ...

Hartelijk welkom in het jaar 2016! Met heel veel plezier hebben wij onze gasten het afgelopen jaar als onze beste vrienden ontvangen. Het spreekt voor zich dat wij u en uw gasten een fantastisch jaar toewensen, in alle opzichten. 
Vooruit kijken is, net zoals die van Spinoza, onze filosofie. Vol goede voornemens gaan we beginnen aan alweer een nieuw  jaar. Goede dingen moet je niet veranderen. Dus blijven we dit jaar ook weer zoveel mogelijk met biologische streekproducten koken. Op deze manier kunt u elke dag weer genieten van verse, (h)eerlijke en betaalbare gerechten.

De Beste Wensen voor 2016

2 januari 2016 18:26

Hartelijk welkom in het jaar 2016! Met heel veel plezier hebben wij onze gasten het afgelopen jaar als onze beste vrienden ontvangen. Het spreekt voor zich dat wij u en uw gasten een fantastisch jaar toewensen, in alle opzichten. Vooruit kijken is, net zoals die van Spinoza, onze ...

Agenda


Happy Valentines Day

14 februari 2016 12:00 - 23:59

Valentijns High Tea

14 februari 2016 14:00 - 16:00

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, kortingen en nieuwe voorstellingen.