Laatste nieuws


Voor informatie belt u met 058 - 212 9393, Eetcafe Spinoza, Leeuwarden. de partner voor uw bedrijfsuitje.
De show ikQUIZhet is leuk voor een team- en/of bedrijfsuitje, familiefeest, buurtvereniging maar ook geschikt voor een vrijgezellenfeest. De show is te boeken op elk moment van de dag.

Wat is ikQUIZhet precies?
Het is een uitje waarin je in teams tegen elkaar gaat strijden om de hoofdprijs. De teams zijn allemaal even groot, zo rond de 5 personen. Uw groep wordt dus ook als zodanig ingedeeld. U kunt deze indeling zelf bepalen of wij verzorgen dit voor u. De show duurt inclusief eten circa 3,5 uren en sluit af met een muzikale finale.

De teams krijgen in diverse rondes vragen die ze binnen een bepaalde tijd moeten beantwoorden. Elke ronde kent altijd 10 vragen. De rondes zijn thematisch van aard en kunnen gaan over sport, tv, geschiedenis, algemeen of andere onderwerpen.

Maar ook zijn er rondes die meer visueel van aard zijn. Denk hierbij aan herken de logo’s, welke CD hoes hoort er bij welke artiest of herken de beroemde plaatsen in de wereld. De laatste rondes hebben altijd te maken met muziek. De punten zijn per ronde verschillend en er kunnen ook punten verloren gaan. Dit houdt de quiz spannend en onverwacht.

Onze hilarische presentator(s) maakt aan het begin de spelregels bekend en stelt op geheel eigen wijze de vragen. De show draait naast een gezonde dosis humor uiteraard om de behaalde punten. Het allerbeste team gaat er met de hoofdprijs vandoor en mag zich het allerbeste team noemen.

Het unieke aan ikQUIZhet is dat er naast de humor en het heerlijke eten ook foto’s worden gemaakt die onder een persoonlijke code op de fotopagina van ikQUIZhet wordt geplaatst. Ook ontvangt elke deelnemer aan het eind van de show in een cadeaukaart een leuke foto van zijn/haar team.

De quiz kan rondom een heerlijk 3 gangen keuzemenu of buffet worden gespeeld.

Geweldig feest in onze kelder!

18 april 2014 23:08

De show ikQUIZhet is leuk voor een team- en/of bedrijfsuitje, familiefeest, buurtvereniging maar ook geschikt voor een vrijgezellenfeest. De show is te boeken op elk moment van de dag. Wat is ikQUIZhet precies? Het is een uitje waarin je in teams tegen elkaar gaat strijden om de hoofdprijs. ...

Recept deze week, koken op de markten Leeuwarden & Drachten, live on air!

17 april 2014 11:27

Afgelopen woensdag heeft Corné het recept besproken op de radio. Heeft u de radio-uitzending gemist geen nood. Rudmer en Corné staan vrijdag in Leeuwarden en zaterdag in Drachten op de markt met een kook demonstratie van het Paasbrunch-gerecht: pasteitje met eieren-ragout. Ingrediënten voor 4 personen: ragout: 50 g ...

Altijd al willen werken in het beste, leukste en lekkerste eetcafé van het noorden, dit is jouw kans! Stuur je CV inclusief motivatiebrief graag naar info@eetcafespinoza.nl.

Het betreft geen vakantie baan! Ervaring vinden wij niet zo belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden is: enthousiasme, goede motivatie, passie en de wil om te leren. 

Denk jij het GEN "gastvrijheid"  te bezitten dan horen wij dat graag. 

Wij zoeken wij

gastheren M/V voor 2 a 3 avonden per week

 Leerling gastheer M/V voor 32 uur per week

Gezocht: medewerker met het GEN "gastvrijheid"

17 april 2014 11:03

Altijd al willen werken in het beste, leukste en lekkerste eetcafé van het noorden, dit is jouw kans! Stuur je CV inclusief motivatiebrief graag naar info@eetcafespinoza.nl. Het betreft geen vakantie baan! Ervaring vinden wij niet zo belangrijk. Wat we wel belangrijk vinden is: enthousiasme, goede motivatie, passie en de ...

Vanaf nu ook op de markt in Drachten op zaterdag! U blijft ons elke vrijdag vinden op de Leeuwarder Markt, met iedere week weer een andere proeverij. De recepten vermelden wij wekelijks hier op onze site. Deze week is dat: 

Visburger:


Wat heb je nodig: 
400 g vis (zalm, leng, heek)
1 ei
citroensap
zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper
100 g paneermeel
4 Italiaanse bollen
IJsbergsla
tomaat
uiringen
remouladesaus
4 satehprikkers


Bereidingswijze:
Snijd de vis zo fijn mogelijk.
meng de vis-massa met de eieren en wat citroensap door elkaar.
breng het op smaak met zout, peper, paprikapoeder en cayennepeper.
vorm 8 burgers en wentel ze door het paneermeel.
bak de burgers in ruime olie goudbruin op middelhoog vuur.
Snijd ondertussen de Italiaanse bollen open en smeer beide helften in met remouladesaus.
Leg op de onderste helft wat blaadjes ijsbergsla en daarop de burger.
Leg daarna op de burger wat plakjes tomaat en uiringen en plaats het kapje er op.
Steek een satehprikker door het broodje heen om de burger in model te houden.
Lekker met Vlaamse frites.

Recept van de Week: Vis-burger

10 april 2014 20:49

Vanaf nu ook op de markt in Drachten op zaterdag! U blijft ons elke vrijdag vinden op de Leeuwarder Markt, met iedere week weer een andere proeverij. De recepten vermelden wij wekelijks hier op onze site. Deze week is dat:  Visburger: Wat heb je nodig:  400 g vis ...

Agenda


Elke dag theater-diner naar keuze

1 januari 2013 - 31 december 2014

Paas Brunch

20 april 2014 12:00 - 14:00

Paas Brunch

21 april 2014 12:00 - 14:00

Comedy Dinner - stand-up comedians!

24 april 2014 20:30 - 23:00

Nieuwsbrief


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws, kortingen en nieuwe voorstellingen.